TV opnames

Huis-in-Huis

Image

Vrijdag 2 oktober kregen Frank en Carolien een TV-ploeg van de KRO/NCRV te gast. Het team kwam bij hen thuis opnames maken voor het lifestyle programma BinnensteBuiten.

Frank en Carolien doen verslag van deze dag in hun blog

We kijken uit naar deze uitzending!


Startbouw CPO Amstelwijck

Image

Vrijdag 19 juni hebben we samen met de bewoners de eerste paal geslagen voor het woningbouw project blok H3 aan de Zuidelijke Wandelweg in Amsterdam. Na een jaar ontwerpen en uitwerken zijn we trots op het reslutaat en kijken we uit naar de realisatie van het eerste CPO project op de ZuidAs.


Scholenbouw Atlas

Image

Woensdag 10 juni is de Scholenbouw Atlas gepresteerd aan het publiek, een prachtig boek met mogelijkheden voor het verbouwen van basisscholen. Een actuele vraag bij een opgave waar we de komende jaren voor komen te staan. De van Brienenoordschool van onze hand staat als voorbeeld genoemd op pagina 152.


Oplevering medispa

Body Vital geopend!

Image

Afgelopen week hebben we medispa Body Vital opgeleverd. Met een positief gevoel kijken we terug op het ontwerp- en bouwproces. Wij wensen Sietske en haar team veel succes!  


Nieuwe huisstijl

Ontwerpstudio Harris Blondman heeft de afgelopen maanden gewerkt aan onze nieuwe huisstijl. Trots presenteren wij, als onderdeel hiervan, de nieuwe website. Met een frisse blik gaan we de zomer tegemoet. Joris en Harry, bedankt voor jullie creativiteit!


Tribune WK roeien

Image

Door de 2014 World Rowing Championships komt de terugkeer van een permanente tribune bij de Bosbaan dichterbij. Sportas Amsterdam, BLAUW architecten en het Amsterdamse Bos werken hierbij nauw sa­men. Lees meer over dit WK legacy project: wk roeien


Guerilla Dining

Image

Circus Citroen #4 werd gehouden in het monumentale kantoor op het Jan Jongerius Complex in Utrecht. Een avond eten, drinken, dansen en lachen. Circus Citroen is Guerilla Dining; niet weten waar, wat en met wie je eet. Circus Citroen is een geweldig concept van Joris Roovers en Just van den Bosch die het kantoor Jongerius al even nieuw leven inblaasden.

Image

Bekijk hier de video van het guerilla dining evenement.

Image

Bekijk hier de foto's van het evenement op facebook