Nieuwe huisstijl

Ontwerpstudio Harris Blondman heeft de afgelopen maanden gewerkt aan onze nieuwe huisstijl. Trots presenteren wij, als onderdeel hiervan, de nieuwe website. Met een frisse blik gaan we de zomer tegemoet. Joris en Harry, bedankt voor jullie creativiteit!


Bewonersexcursie CPO Amstelwijck

Image

Afgelopen zaterdag vond de excursie plaats voor de toekomstige bewoners van het project CPO Amstelwijck. Het doel van de middag: een gevoel krijgen bij de mogelijkheden in kleurgebruik, type bakstenen, entrees, (voor)tuinen, balustrades en meer aspecten in nieuwbouwprojecten. Om zo gezamenlijke tot overwogen keuzes te komen voor de uitvoering van dit project.

Image

De middag startte bij restaurant Old School, direct gelegen achter de kavel waar in juni gestart zal worden met de bouw. Met een bus hebben we Amsterdamse nieuwbouwprojecten bezocht op de Zuidas, Borneohof, Funenpark, Zeeburgereiland, Amsterdam Noord en het Andreas Ensemble. De middag werd vervolgens afgesloten met een borrel, waarbij de bevindingen met elkaar gedeeld konden worden. Naast het feit dat materialisering in de praktijk vaak veel beter beoordeeld kan worden dan van stalen en folders, was het ook erg leuk om als (bouw)groep op pad te gaan!

     


Tribune WK roeien

Image

Door de 2014 World Rowing Championships komt de terugkeer van een permanente tribune bij de Bosbaan dichterbij. Sportas Amsterdam, BLAUW architecten en het Amsterdamse Bos werken hierbij nauw sa­men. Lees meer over dit WK legacy project: wk roeien


Guerilla Dining

Image

Circus Citroen #4 werd gehouden in het monumentale kantoor op het Jan Jongerius Complex in Utrecht. Een avond eten, drinken, dansen en lachen. Circus Citroen is Guerilla Dining; niet weten waar, wat en met wie je eet. Circus Citroen is een geweldig concept van Joris Roovers en Just van den Bosch die het kantoor Jongerius al even nieuw leven inblaasden.

Image

Bekijk hier de video van het guerilla dining evenement.

Image

Bekijk hier de foto's van het evenement op facebook