Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

CPO Amstelwijck

Jaar
Locatie
Amsterdam
Type
Woningbouw
Opdrachtgever
CPO Amstelwijck & Lingotto
Status
Werkvoorbereiding

Wonen in Amsterdam, in een woongebouw waar je als bewoner zelf vorm aan hebt gegeven. Op een mooie locatie in Amsterdam Zuid worden met elkaar woonwensen en ambities waargemaakt! Het is een gebouw voor verschillende doelgroepen, voor mensen die op deze unieke plek in Amsterdam willen wonen. En voor mensen die gezamenlijk de uitdaging aan willen gaan om een mooi duurzaam woongebouw te maken.

Als architectenteam ondersteunen we de bouwgroep in het proces van ontwerpen tot opleveren. Het thema duurzaamheid is hierbij vanzelfsprekend en leidend, dat geldt ook voor luxe en comfort. Om verschillende doelgroepen te bedienen zien we een woongebouw voor ons met een programma van riante stadswoningen, appartementen, luxe penthouses en een parkeergarage. Duurzaamheid gaat in onze optiek ook over architectuur, comfort en levensstijl. Een werkelijk duurzame woning is toekomstbestendig en is daarmee een waardevaste investering.

Samen streven we naar een energiezuinig gebouw, doen we onder andere door goed te isoleren, energie op te wekken, en bewust materiaalgebruik. De woningen kunnen volgens individuele woonwensen worden ingevuld. Door vrije vloervelden ontstaat ontwerp vrijheid, appartementen hebben een variabele maat. Zo maken we een gebouw dat inspeelt op de vraag van nu en die van de toekomst.